Tulevat tapahtumat
Palvelutoiminnan mahdollisuudet

Kevätkausi 2014

Suomessa toimii noin 130 000 yhdistystä, ja noin 80 prosenttia suomalaisista on jonkin yhdistyksen jäsen. Palveluiden tuottaminen on yhdistyksille hyvä mahdollisuus hankkia lisärahoitusta toimintaan, osallistua hyvinvoinnin edistämiseen sekä toimia vaikuttajana omalla toiminta-alueellaan. Yhdistyksissä on usein korkeatasoista erityisosaamista, jolle löytyisi tarvetta varsinkin hyvinvoinnin katvealueilla.

Toimiakseen palveluntuottajana yhdistyksen täytyy tuntea palvelutoiminnan kenttää ja sen toimintatapoja. Palveluiden kehittämiseen on saatavilla tukea ja työkaluja. Kolmas lähde esittelee näitä ja parhaita käytäntöjä yhdistysten palvelutoiminnasta tapahtumasarjassa "Yhdistysten palvelutoiminnan mahdollisuudet" kevätkaudella 2014. Maksuttomat tapahtumat ovat tarkoitettu yhdistysten edustajille ja ylipäänsä kaikille heille, joiden aikomuksena on hyödyntää Handbookia ja sen oppeja työssään!

 

 

V Monialaiset palveluratkaisut 24.4.2014

24.4.2014 klo 8.30-12
Pienyrityskeskus, Arkadiankatu 28, 00100 Helsinki. (Halti-luokka, 3. krs.)

Yhdistysten palvelutoiminnan mahdollisuudet -tapahtumasarjan viimeisessä osassa pureudutaan monialaisten hyvinvointipalveluiden teemaan. Kun Kolmas lähde puhuu monialaisista palveluista, niillä tarkoitetaan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen yhteisiä palveluita. Tai sitten näiden alojen palveluita, joihin yhdistyy esimerkiksi sosiaali-, terveys- tai jokin muu ala. Millaisia monialaiset palvelut käytännössä ovat ja millaisia ne voisivat olla? Mitkä ovat avaintekijöitä monialaisten palveluiden syntymiseen? Mikä sija on johtamisella?

Tilaisuudessa kuullaan caseja sekä laajempaa näkökulmaa monialaiseen kehittämiseen. Tapahtuma on maksuton.

Tilaisuus on täyteen varattu; kysy peruutuspaikkoja ulla.karhu(at)aalto.fi